Stregspiller forlænger

Kasper Nielsen har forlænget kontrakten med Skanderborg Håndbold

Kasper "Foder" Nielsen snupper et år mere i Skanderborg Håndbold, oplyser klubben.

Stregspilleren kom til klubben forud for denne sæson, og nu ligger det så fast, at han bliver i Skanderborg endnu et år.

- Både Lars Mousing og Jeppe Krogh stopper efter denne sæson, så det kommer til at betyde nye tider på stregpositionen næste sæson. Vi har jo været beriget med 3 stregspillere i denne sæson, og det har betydet, at Kaspers rolle ikke har været så stor i hans første sæson. Efter sommerferien har vi kun 2 stregspillere, hvoraf Kasper bliver den ene, så det bliver helt sikkert en anden rolle, vi kommer til at se Kasper udfylde i den nye sæson, siger Nicolej Krickau, der er træner i Skanderborg Håndbold, til klubbens hjemmeside.

Han fortsætter:

Se: DHF behandler protest

- Vi har lært Kasper at kende som en hårdtarbejdende spiller, der har ydet en professionel indsats hver gang han møder op til træning og kamp. Det bliver spændende at følge Kaspers udvikling, når han i den kommende sæson bliver sat overfor et endnu større ansvar i begge ender af banen, og det er jeg helt sikker på, han er klar til.

Senere i dag forventes det, at DHFs disciplinærudvalg kommer med en afgørelse vedrørende protesten som Randers HH har indgivet i forbindelse med klubbens oprykningskamp til Boxer Herreligaen mod Skanderborg Håndbold 2. påskedag.

Unknown

Brand tæt ved nyrenoveret kulturhus

20210515-110842-L-1920x2751we

Dagens konfirmand kom tidligt i kongelig lære

Skærmbillede 2021-05-15 kl. 11.30.13

Trist majvejr fortsætter så langt øjet rækker

IMG_0209

play VIDEO: Kom med på jagt efter forsvundet anker

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

Lige nu
coronavirus test

liveblog COVID-19 LIVE: Speciallæge i infektionssygdomme: Potentiale for en betydelig smittespredning

Dagens mest læste