Smukfest aflyser i København

Svigtende billetsalg tvinger Smukfest til at aflyse Smukfest Copenhagen

Skanderborg Festivalklub, der står bag Smukfest i Skanderborg, er nødsaget til at aflyse sin festival i København, da der ikke er solgt nok billetter.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

- Vi havde glædet os stort til at lukke publikum ind til en endnu bedre udgave af Smukfest Copenhagen i år, men her fem uger før vi skulle åbne, må vi indse at vores billetsalg er så lavt, at vi ikke kan forsvare at gennemføre arrangementet. Faktum er, at vi kun har solgt en fjerdedel af de billetter, vi havde solgt på samme tidspunkt sidste år - og som udviklingen har været, har vi ingen tro på, at det udvikler sig anderledes, lyder det fra Claus Visbye, der er formand Skanderborg Festivalklub, arrangør af Smukfest og Smukfest Copenhagen.

Se: Festival gav underskud

Smukfest Copenhagen var planlagt til at finde sted den 31. juli og den 1. august på Amager i København. Har skulle Lenny Kravitz, Martin Garrix, Dizzy Mizz Lizzy, De Eneste To og Burhan G blandt andre have indtaget scenen. Men det kommer altså ikke til at ske alligevel, og det ærgrer Claus Visbye.

- Vi lavede en rigtig god første udgave af Smukfest Copenhagen i 2014. Vi betragtede sidste års underskud som en investering i fremtiden for vores nye festival - og var sikre på, at vi med to hele weekenddage, et godt musikprogram og masser af gode oplevelser planlagt på pladsen, også havde det der skulle til for at sælge de nødvendige billetter. Sådan er det desværre ikke gået, og vi vælger derfor at aflyse fremfor at gennemføre et lunkent arrangement.

Se: 11 nye navne på Smukfest

- Det er enormt ærgerligt, ikke mindst for de kunstnere, der stod klar til at give publikum en masse oplevelser. Vi må nu sætte os ned og evaluere på hele forløbet og få snakket med alle dem, der havde troet på os og på Smukfest Copenhagen. Aflysningen er klart en økonomisk bet for os, ingen tvivl om det. Vi er enormt kede af at måtte aflyse og skuffe både publikum og samarbejdspartnere, men det er det eneste rigtige at gøre, forklarer Claus Visbye.

Dem, som allerede havde sikret sig billet til Smukfest Copenhagen, vil automatisk få refunderet billetten via Beeptify, oplyser Smukfest.

Aflysningen påvirker ikke Smukfest i Skanderborg, som finder sted i dagene 5.-9. august mellem bøgetræerne.

Skulle du have oplevet Lenny Kravitz på Smukfest Copenhagen? I så fald er der et plaster på såret nedenfor:

Coronatest gennem næsen

Positivprocent fra lyntest har ligget under én i to uger

Vaccine dosis.

Dansk efterspørgsel på vaccine-rejser til Dubai: - Det er helt absurd

Float Studio (1)

Lukket fire gange af politiet: Nu forklarer ejer, hvorfor han bryder coronareglerne

Huset Nyvang

playHer er handlingsplanen, der skal få styr på skandaleramt plejehjem

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé