Skanderborgs damer tabte igen: 18 min. med kun ét mål koster

Tredje gang blev ikke lykkens gang for ”krigerne” fra Skanderborg, da kvinderne i dag fik besøg af Randers HK

02:26

Lørdag bød Skanderborg Håndbolds kvindelige amatør Randers HK op til duel på hjemmebane i Cigaræsken. Efter et flot start blev der sløset for meget, og i slutfasen rykkede gæsterne så fra. Opgøret endte 24-29.

- Jeg står med en rigtig stor ærgrelse, efter vi kom fra kampen på den måde. Vi fører 13-9 efter 20 min, men har efterfølgende meget svært ved at lave mål. I 18 min. scorer vi kun én gang, og det kommer til at koste mod et tophold som Randers, forklarede Skanderborgs cheftræner Mikkel Voigt Frederiksen kort efter kampen.

Læs også Skanderborgs amatører tæt på at åbne med lille sensation

Han var skuffet over afslutningen på opgøret, og træneren synes, at Skanderborg var længere fra point i dag end de to foregående kampe.

- Jeg vil gerne, at vi leverer bedre foran vores eget publikum. Vi var ikke tæt på point i dag, lød det ærligt fra træneren.

I den modsatte lejr hos Randers HK-træner Ryan Zinglersen var der anderledes glæde at spore.

Læs også Her er Skanderborgs hemmelige våben

- Vi er glade for sejren, og at vi nu står med fem point efter tre kampe. I dag rykker vi tættere sammen. Jeg er ikke overrasket over, at Skanderborg kæmper så flot, men jeg ved også, at over tid vil holdet falde ned, og der slog vi til, forklarede Ryan Zinglersen.

Han tilskriver også sejren et stærkt forsvar og en målvogter, der især i 2. halvleg spillede sig gevaldigt op. Resultatet betyder, at Skanderborg er nummer 10 i rækken. Randers HK er oppe på en foreløbig førsteplads.  

Vi følger i denne sæson Skanderborgs damer tæt. Se første afsnit om oprykkerne her. 

Skanderborg-Randers HK 24-29 (13-14)

Skanderborg:  Laura Damgaard Lund 7, Kristina Jørgensen 6, Steinunn Hansdòttir 4, Celine Holst 1, Sarah Stougaard 1, Trine Knudsen 1, Sofia Deen 1, Othilia Christensen 1, Stine Holm 1, Sidsel Mejlvang 1.

Randers HK:  Camilla Dalby 7, Mari Molid 5, Martine Moen 5, Gitte Andersen 3, Maria Fisker 3, Kathrine Heindahl 3, Clara Monti Danielsson 1, Daniela Gustin 1, Mie Højlund 1.

Udvisninger: Skanderborg 4, Randers HK 3.
Tilskuere: 322.