Skanderborg vil beholde træner

Forlænger med Nicolej Krickau et år før tid

Selvom det indtil videre har været en halvsløj sæson, er Skanderborg Håndbold overbeviste om, at Nicolej Krickau er den rette mand i spidsen for klubben.

For at sikre sig, at han bliver i Skanderborg en rum tid endnu, har klubben nu valgt at forlænge hans kontrakt med et ekstra år.

Nicolej Krickau havde ellers skrevet kontrakt frem til 1. juli 2016, og det er nu blevet forlænget til 2017.

Sportschef Torben Væver er glad for, at klubben kan beholde sin cheftræner to år endnu. Han betegner Nicolaj Krickau som 'det største trænertalent i dansk håndbold'.

- Han har jo nærmest ikke været i stand til at skifte ud, så det har været en vildt krævende proces for så ung en træner. Det arbejde som Nicolej har lavet sammen med de øvrige trænere i teamet har vi intet at sætte en finger på, siger han til klubbens hjemmeside.

I denne sæson er det kun lykkedes Skanderborg Håndbold at skrabe seks points sammen i 19 kampe. Den statistik har dog ikke skræmt Nicolej Krickau.

Han ser det som en naturlig forlængelse og glæder sig til, at kunne koncentrere sig om sit trænerarbejde i et par sæsoner endnu:

- Jeg er i en klub hvor der tænkes og handels strategisk på alle niveauer og det gør at man virkelig kan fokusere på processen med gradvist at øge professionalismen og elitekulturen i klubben, siger Nicolej Krickau.