Skanderborg slår Skjern i tæt kamp

En spændende kamp endte med en 24-23-sejr til Skanderborg Håndbold, da holdet lørdag havde besøg af Skjern i herreligaen

Efter en kamp hvor de to mandskaber fulgtes ad i store dele af opgøret, var det til sidst hjemmeholdet Skanderborg, der trak sig sejrrigt ud af opgøret mod Skjern i herrernes håndboldliga.

Kampen endte 24-23 til hjemmeholdet, og især Skanderborgs fløjspiller Tim Sørensen var med hele 12 scoringer med til at levere overraskelsen mod gæsterne fra Skjern.

Med nederlaget mistede Skjern to vigtige point i toppen, hvor klubben med 20 point ligger på tredjepladsen - to point efter topholdet Team Tvis Holstebro.

Skanderborg bedst i 2. halvleg

Efter en pausestilling på 13-12 til Skjern kom Skanderborg bedst ud fra omklædningsrummet efter pausen og var efter 43 minutters spil foran med 18-15.

Den føring formåede hjemmeholdet at fastholde i resten af kampen, og skanderborgenserne kan derfor sætte to tiltrængte point ind på kontoen.

Klubben har med sejren 13 point og dermed også lidt luft ned til nedrykningsstregen, hvor nærmeste hold under stregen er Nordsjælland med otte point.

Skjerns nederlag er det andet på stribe, efter at den jyske klub onsdag tabte til lokalrivalerne fra Team Tvis Holstebro, der topper ligaen med 22 point.

Skanderborg-Skjern 24-23 (12-13)

Float Studio

Lukket fire gange af politiet: Nu forklarer ejer, hvorfor han bryder coronareglerne

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

Vagn Christensen, Hovedgård Lokalråd

play 46 år uden togstop: Nu intensiverer tidligere stationsby kampen for at få toget tilbage

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: Partier og organisationer efterlyser genåbningsplan for skoler