Skanderborg Håndbold mister stærk stregspiller

Den norske stregspiller Besard Hakaj skifter fra den kommende sæson den grønblusede Skanderborg-trøje ud med en fra HC Midtjylland

Foto: Ole Nielsen

Ligaherrerne fra Skanderborg Håndbold må snart indstille sig på at måtte undvære den stærke norske stregspiller Besard Hakaj. Han skifter fra den kommende sæson til HC Midtjylland.

Besard Hakaj har spillet for Skanderborg de seneste to sæsoner, og især i forsvaret har han haft en vigtig rolle med sin enorme fysik. Sådan en rolle er han også tiltænkt i Midtjylland.

- Besard er en spændende spiller, blandt andet fordi han har en enorm fysik. Han kan bidrage med en ny spillestil og tilføjer derfor noget, vi på nuværende tidspunkt ikke har i truppen. Besard har et stort potentiale og jeg tror på, at han kan være med til at spille os til toppen af ligaen i fremtiden, siger HC Midtjyllands cheftræner, Morten Secher, til klubbens hjemmeside.

Læs også Skanderborg snuppede sjælden sejr

Skader har plaget Besard Hakaj i denne sæson, men alligevel har HC Midtjylland altså valgt at hente ham.

- Jeg vil være i en klub hvor jeg kan spille og udvikle mig – det er det vigtigste for mig. Jeg har døjet med skader den seneste sæson, men HC Midtjylland har alligevel troet på, at jeg var det rigtige valg og jeg glæder mig til at vise, at de ikke har taget fejl, siger stregspilleren og fortsætter:

- Jeg har valgt HC Midtjylland, fordi det er en klub med ambitioner for fremtiden. Jeg har selv en ambition om at spille slutspil og jeg tror på, at vi i næste sæson har holdet til at være med helt i toppen af ligaen.

Besard Hakaj tiltræder i sin nye klub den 1. juli.