Skanderborg forlænger med direktøren

Den nuværende kommunaldirektør i Skanderborg, Lisbeth Binderup, fortsætter frem til april 2020

57-årige Lisbeth Binderup fortsætter som kommunaldirektør i Skanderborg Kommune. Det ligger fast efter byrådsmødet onsdag, hvor et enigt byråd besluttede at forlænge hendes ansættelse med fire år, så den nu løber frem til 30. april 2020.

Borgmester Jørgen Gaarde (S) glæder sig over, at Skanderborg Kommune også får glæde af kommunaldirektørens kompetencer i årene, der kommer.

- Lisbeth Binderup er en dygtig, visionær og respekteret kommunaldirektør både i det administrative og det politiske lag. Samtidig er hun en god repræsentant for Skanderborg Kommune i mange sammenhænge blandt andet i forhold til udviklingen af kommunestyret, siger Jørgen Gaarde i en pressemeddelelse.

Viljen til samarbejde

- Jeg er rigtig glad for tilliden og går til opgaven med respekt. Jeg er meget stolt over at arbejde for Skanderborg Kommune. Her er en sund kultur, og både politikere og medarbejdere ønsker at inddrage borgere, virksomheder og foreninger i arbejdet og dermed skabe fundamentet for gode og holdbare løsninger, lyder det fra Lisbeth Binderup.

Fra medarbejdersiden er der også tilfredshed med, at kommunaldirektøren forsætter arbejdet.

- Lisbeth Binderup søger dialogen og er kommunikerende, og det er dejligt at have en øverste chef, som har viljen til at samarbejde, udtaler medarbejderrepræsentant i kommunen, Regitse Rans.

Kommunaldirektøren er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat i Københavns Kommune, Indenrigsministeriet, KL og Nordborg Kommune.

20200910-094247-A-1920x1280we

Britisk coronamutation fortsætter stigning i Danmark

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

sas.jpg

Efter nye mutationer vil partier og ekspert have krav om test og isolation

testfamiliee7b659b5-d96e-4134-a95b-341fc194b305

Lægefamilie var fanget i Australien - nu er de vendt hjem

COVID-19 LIVE:
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Snart er tre procent vaccineret første gang

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest