Silas DeKay indtager Spanien

Lokalt sang-talent skal deltage i et internationalt spansk TV-show

03:02

1 af 2

Silas Huusom fra Galten er blevet udvalgt til at deltage i det internationale sang- og TV-Show Aim2Fame i Spanien.

På lørdag drager en 15-årig dreng, der går under navnet Silas DeKay fra Galten afsted på det, der måske bliver hans livs eventyr.

Drøm går i opfyldelse

Han er den eneste dansker, der deltager i det stort anlagt tv-show, hvor talenter fra hele verden dyster mod hinanden. Han håber, at han får sit livs gennembrud.

- Det her det er fuldstændig en drøm, der går i opfyldelse. Det er helt ubeskriveligt, jeg har altid, været så glad for musik, at det er det, jeg bruger alt min tid på, det er bare det, jeg er født til at gøre, siger Silas Dekay.

Konkurrencen Aim2Fame er indtil nu er blevet afviklet på internettet.

Hård konkurrence

Deltagere fra hele verden har indsendt videoer, som folk har stemt på.

- Forløbet har været rigtig hårdt. Herhjemme har der ikke været mediedækning, for der er ikke særlig mange, der ved, hvad Aim2Fame er. Men det er der i alle andre lande, så det har været rigtig svært, for man skal nemlig skaffe stemmer, men jeg har været så sej til at skaffe stemme, at jeg kom på en anden plads, siger den østjyske deltager.

Ender Silas DeKay blandt de sidste fire finalister, bliver han en del af et band, som skal være med i et tre måneder langt reality show, hvor seerne kan følge med i udformningen af sange, koreografi og musikvideoer.

Se indslaget med Silas DeKay og hør nogle af de øvrige deltagere i videoen øverst på siden.

Herunder kan du se en youtube video med Silas DeKay.