Politiet søger to vidner til benzin-angrebet i Ry

I forbindelse med den alvorlige sag fra Ry, hvor en 15-årig dreng blev overhældt med benzin, vil politiet gerne i kontakt med to vidner

Fire elever fra Mølleskolen i Ry overhældte sidste mandag en klassekammerat med benzin. Foto: Tor Birk Trads - Scanpix

Sydøstjyllands Politi efterforsker stadig den tragiske sag fra Ry, hvor fire unge drenge i 15-16 årsalderen overhældte en klassekammerat med benzin sidste mandag. Nu søger politiet kontakt til to personer, der var ved Ry Hallen på gerningstidspunktet.

- De to personer, der kan være en kvinde og en mand, stod ved en bil, hvor de fyldte noget i bagagerummet. Bilen beskrives som en mørk, lille bil – og der kan muligvis være tale om en høj bil, men stadig en lille bil, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Læs også Benzin-angreb i Ry: Hvordan kunne det komme så vidt?

Personerne vil politiet meget gerne i kontakt med, så hvis du tror, at det er dig, der er tale om, eller du ved, hvem det er, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.

Politiet oplyser samtidig, at man på nuværende tidspunkt ikke har yderligere oplysninger i sagen.

02:08

VIDEO: Der har været delte meninger om, hvordan Skanderborg Kommune har håndteret hele sagen. 

Luk video

Tidligere er det kommet frem, at de fem drenge kender hinanden fra Mølleskolen, og at en konflikt mellem dem så sidste mandag eskalerede i en sådan grad, af den ene af drengene blev overhældt med brændende benzin i en flaske.

Ofret fik slemme forbrændinger, men blev kort efter meldt i bedring.

Læs også Elevrådsformand fra Ry: - Jeg har gjort opmærksom på problemet

Efterfølgende bad Skanderborg Kommune om en redegørelse af sagen, som blev fremlagt onsdag. Her kom det blandt andet frem, at Mølleskolen ikke kunne have forudset konfliktens kulmination.

De fire unge drenge, der stod bag overfaldet, er alle fængslet i surrogat på en ungdomsinstitution og sigtet for drabsforsøg.