Politiet advarer om sort is: Der er spejlglat

Der er flere trafikuheld i landsdelen lige nu - især området omkring Horsens er hårdt ramt. Herningmotorvejen er ligeledes har været spærret

Foto: Kim Haugaard - Scanpix

Herningmotorvejen er onsdag aften spærret mellem Galten og Låsby i vestlig retning på grund af et trafikuheld. Foto: Google Maps

1 af 2

Hvis du skal ud at køre onsdag aften, er det meget vigtigt at være opmærksom på vejrforholdene. Sydøstjyllands Politi advarer lige nu om spejlglatte veje og den farlige sorte is. I hele regionen er der meldinger om uheld og glatføre.

- Det er spejlglat her til aften, og vi hører om rigtig mange uheld - heldigvis ingen alvorlige. Lige nu er et spor spærret på Herningmotorvejen i vestgående retning mellem Galten og Låsby, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Redningsmandskab er på vej til stedet, men ifølge vagtchefen er der ikke tale om et alvorligt uheld med tilskadekomne.

Vejdirektoratet har ligeledes meget at holde øje med i øjeblikket. De lave temperaturer og visse steder kraftig vind giver udfordringer i trafikken.

- Især motorvejen ved Horsens er ramt. Her blæser det en del, og det fuger med sne ind på vejen. Vores vintervagt er ved at sætte al mandskab ind, lyder meldingen fra Vejdirektoratet.

Politiet oplyser, at alle saltvognene er rekvireret. 

Der opfordres til at køre efter forholdene, og der må forventes ekstra rejsetid på visse strækninger.