Par varetægtsfængslet sigtet for grov vold og forsøg på voldtægt

Kærestepar er mistænkt for et groft seksuelt overfald begået i Hørning

Et ungt kærestepar er tirsdag i Retten i Horsens blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for grov vold, vidnetrusler samt forsøg på voldtægt og anden seksuel omgang mod en 15 år gammel pige.

Parret, en 21-årig mand fra Hørning og en 17-årig pige fra Vejle, er mistænkt for - sammen med en tredje person - at have begået det voldsomme overfald, som skete mandag aften klokken cirka 18.00 ved stationen i Hørning. Ifølge Sydøstjyllands Politi kender de sigtede og den 15-årige pige hinanden i forvejen.

Tirsdagens grundlovsforhør i Horsens foregik bag lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning i sagen.

Endnu en anholdelse

Sydøstjyllands Politi er derfor sparsomme med oplysninger, men fortæller, at den tredje person, som er mistænkt i sagen, tirsdag er blevet anholdt.

- En 22-årig mand, som også er mistænkt i sagen, er blevet anholdt tirsdag eftermiddag, og han fremstilles formentlig i grundlovsforhør i morgen, onsdag, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi til tv2oj.dk.

Den 21-årige mand og den 17-årige pige blev ved tirsdagens grundlovsforhør i Horsens varetægtsfængslet i fire uger. De to sigtede nægter sig skyldige, og de kærede fængslingen til Vester Landsret.