Nu mangler kun dommen i Ry-sagen: Den falder på torsdag

Mandag kl. 9 fortsætter den meget omtalte Ry-sag ved Retten i Horsens. Der falder muligvis dom i eftermiddag

Retssagen foregår i det største retslokale ved Retten i Horsens.

For godt 14 dage siden fik vi for første mulighed for at høre fire unge drenge i 15-16 årsalderens version af, hvad der skete om aftenen den 6. februar. Her skulle de ifølge Sydøstjyllands Politi i fællesskab have kastet en benzinbombe på en jævnaldrende skolekammerat. I dag fortsætter retssagen ved Retten i Horsens.

Indtil nu har vi hørt de fire tiltalte drenges forklaring samt ofret og en forbipasserende ved Ry Hallen, hvor det angivelige overfald fandt sted. Mandag ved vi, at en retsmediciner skal vidne, inden anklageren og de fire forsvarere for drengene - Mette Grith Stage, Henrik Stagetorn, Jytte Storgaard og Michael Juul Eriksen - kommer med deres udlægning af sagen.

Læs også Forsvarer i Ry-sagen: Godt at komme hurtigt i gang

Herefter har drengene, som har siddet varetægtsfængslet siden februar, mulighed for at komme med deres sidste ord, inden dommer Charlotte Hove og de to domsmænd trækker sig tilbage for at finde frem til en afgørelse i sagen. Om vi tidsmæssigt når frem til en domsafsigelse mandag er tvivlsomt. I så fald vil selve dommen falde senere på ugen.

Vi liveblogger fra retssalen, og den liveblog kan du følge herunder:  

Overblik

Andet retsmøde i Ry-sagen

Livedækning afsluttet01. maj 2017 15:30