Målvogter forlænger med Skanderborg

Kristoffer Laursen har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold med yderligere to år

Foto: Ole Nielsen

Kristoffer Laursen og Skanderborg Håndbold forlænger samarbejdet med yderligere to sæsoner, oplyser klubben.

Kristoffer Laursen kom til Skanderborg fra Skjern Håndbold forud for denne sæson, og nu bliver opholdet forlænget.

- Jeg er faldet rigtigt godt til i Skanderborg, hvor min kæreste og jeg netop har bygget nyt hus. Der er et rigtigt godt miljø her i klubben, og jeg føler, jeg kan bidrage til, at vi kan flytte holdet op omkring det slutspil, som alle drømmer om, siger Kristoffer Laursen til klubbens hjemmeside.

Skanderborg Håndbold har fået en god start på sæsonen og lægger med i toppen af tabellen.

Nærmer sig slutspillet

- Jeg tror på, at klubben også får mulighed for at udvikle sig på sponsor-området, når vi flytter i den nye hal i næste sæson, og der skal ikke meget ekstra til, før vi kan flytte os op som slutspilshold. Jeg kan fornemme, at mit skifte til Skanderborg har gjort mig bedre, og det er den rette hylde for min karriere de kommende år, siger Kristoffer Laursen.

Skanderborg tabte pusten mod midtjyder

Torben Væver, sportschef i Skanderborg Håndborg, glæder sig også over, at parterne er blevet enige om at forlænge samarbejdet.

- Det er en meget vigtig grundsten på vores hold fremadrettet. Vi var glade, da det lykkedes at sikre Kristoffer før denne sæson, men vi er ikke mindre tilfredse med, at vi allerede nu har forlænget aftalen, så den nu gælder for yderligere 2 år, altså for både 16/17- og 17/18-sæsonen, siger Torben Væver.

Næste opgave for Skanderborg Håndbold i Boxer Herreligaen er på lørdag mod Team Tvis Holstebro.