L.O.C indtager Bøgescenen

L.O.C. er et af de populære navne på plakaten, når musikken for alvor går i gang onsdag på årets Smukfest

Når L.O.C. onsdag aften går på Bøgescenen på årets Smukfest, vil det højst sandsynligt være et broget publikum, der hopper med. Selvom L.O.C. af mange kendes som en hårdtslående rapper, så spænder hans fanskare vidt. Fra mænd til kvinder i alle aldre.

Da Liam Nygaard O'Connor i 2001 sparkede scenetæppet ind til dansk musik med debutalbummet "Dominologi", handlede de velformulerede røverhistorier mest af alt om sprut, damer og byturer med vennerne.

Samme tendens gjorde sig gældende på "Inkarneret", der kom to år senere, hvor gennembrudssinglen "Undskyld" sikkert fik hr. og fru Danmark til at kløjes i kaffen, da L.O.C. spørger en kvinde, om hun kan tilgive hans nedre del for utroskab.

Alt sammen leveret på et musikalsk baggrundstæppe der er så stærkt inspireret af den amerikanske West Coast lyd, at man skulle tro, L.O.C.'s spyt var erstattet med saltvand direkte importeret fra Esbjerg.

På tredje plade, "Cassiopeia" fra 2005, sker der lige så stille noget med L.O.C., der kommer til at præge resten af hans karriere. På en del af pladen er kvinderne og klubben skiftet ud med en følsom side.

En side af Liam O'Connor der får fuldt spil på dobbeltalbummet "Melankolia/XXxCouture", hvor han gennemgår de syv dødssynder fra egen synsvinkel og fra populærkulturens.

Fra da af og til nu har L.O.C. stille og roligt skiftet ham. Han har ændret sig fra en Aarhus V-stodder til på det sidste nye album "Grand Cru" at ligne og lyde som en sjette mand i den legendariske gruppe The Rat Pack.

- Folk på min egen alder har travlt med at være drengerøve i stedet for ansvarlige mænd. Skal vi absolut alle være på vej mod fyrrene og stadig ryge på klubben hver fredag? Kunne man ikke bare invitere på en ordentlig middag?, sagde L.O.C. til Gaffa i forbindelse med udgivelsen af "Grand Cru".

L.O.C. går på på Bøgescenen, der er den største af scenerne på Smukfest, onsdag klokken 21.45.

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 17.47.44

playAarhus Universitetshospital laver forsøg med hjemme-coronatest

20210103-115944-L-1920x1277we

Mangel på corona-vaccine: Borgere vil få aflyst deres tider

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 21.05.06

play Uenighed om regeringens kritik af langsomme lyntest: - Det er svært at gøre det hurtigere, end vi allerede gør

Lars Østergaard

play Overlæge om den laveste positivprocent i fire måneder: - vi risikerer, at tallet kommer til at stige igen

20191016-150026-4-1920x1280we

play Førtidspensionist: Mit hjerte stopper med at slå, når jeg får en besked i e-boks

20141217-173032-A-1920x1920we

play Ny rapport viser: Passiv rygning fra e-cigaretter skader