Kamstrup vinder pris

Kåret som Entrepeneur of The Year

Foto: Carsten Lundager

Skanderborgvirksomheden Kamstrup har netop vundet en flot pris.

Den er nemlig blevet kåret som årets EY Entrepreneur of The Year i Cleantech-kategorien.

Finalisterne blev bedømt ud for de seks overordnede kriterier entrepreneurånd, indtjening, strategisk virksomhedsudvikling, personlig integritet, innovation og fremtidigt potentiale.

- Vi er stolte over, at vi som en 70-årig virksomhed kan vinde Entrepreneur of the Year Cleantech prisen og tillægger en stor del af årsagen hertil, at vi er lykkes med at bevare den handlekraft og dedikation blandt de 900 medarbejdere, som man typisk ser blandt unge virksomheder, siger Kamstrups marketingdirektør Jesper Daugaard i en pressemeddelelse.

Kamstrup imponerede juryen med tidligere DONG-formand Anders Eldrup i spidsen for sit arbejde med at finde intelligente løsninger til måling af vand og energi:

- Det kræver typisk både tid og massive investeringer i teknologi for at få succes som cleantech virksomhed. Men det er et marked i stærk global vækst, så det er en investering i fremtiden. Det må man sige, at dagens vinder har set. Ved målrettet fokus på fremtidens løsninger har de tilpasset produkter til den efterspørgsel, der vil være den dominerende i de kommende år. Det er den grad af omstilling, mange traditionelle danske virksomheder kan blive inspireret af, siger Anders Eldrup.