Kamstrup slår alle rekorder

Stilling-virksomhed fremlægger i dag sit årsregnskab

Kamstrup i Stilling har gennem de seneste år haft stor succes med at udvikle og sælge intelligente måleapperater.

Det er gået så godt, at virksomheden i dag kan fremlægge sit bedste årsregnskab nogensinde, oplyser Kamstrup i en pressemeddelelse.

Se også: Vækstboom i Kamstrup

I 2014 har virksomheden haft en organisk vækst på ni procent. Det er ifølge administrerende direktør, Per Asmussen, lidt af en bedrift, fordi markedet inden for energi- og vandmålere kun har oplevet moderat fremgang sidste år:

- Vi har øget vores afsætning inden for alle vores forretningsområder, og vi vokser især på de internationale vandmarkeder. Flere og flere vandværker har fået øjnene op for de store fordele som ligger i intelligent vandmåling, og vi har kunnet mærke en stigende interesse for vores vandløsninger igennem hele 2014, siger han.

Kamstrup havde i 2014 en omsætning på 1,3 milliarder kroner og havde et samlet resultat før skat på 260 millioner kroner. Det er den højeste omsætning og indtjening, virksomheden nogensinde har haft.

Med årsregnskabet bag sig, ser Kamstrup nu fremad mod 2015. Også her forventer virksomheden gode takter:

- Vi forventer fortsat vækst i 2015 inden for alle forretningsområder og især på vores globale vandmarkeder. Vi forventer dog et lidt lavere resultat end i 2014, hvilket primært skyldes engangsindtægten på frasalget af vores hollandske gasdivision, samt de øgede investeringer til produkt- og markedsudvikling, siger Per Asmussen.