Kæmpe stjerner gæster Smukfest

Smukfest har præsenteret to store navne, der skal optræde på næste års festival.

Selvom der næsten er et år til Smukfest 2022, er de første stjerner allerede på plads. 

Festivalen kunne mandag præsentere, at Gorillaz og Kygo er klar til at skulle optræde på scenerne i bøgeskoven til næste år. 

Begge artister skulle have optrådt i år, men aflysningen af festivalen betød, at det ikke kunne lade sig gøre. Men nu er de altså klar til at komme i 2022 i stedet. 

Britisk tegneserieband

Gorillaz er et britisk virtuelt tegneserieband, der normalt fremstår som fiktive tegneseriefigurer. Bag tegneseriebandet står den tidligere Blur-forsanger Damon Albarn og tegneren Jamie Hewlett. 

Bandet har milliarder af afspilninger på diverse musikplatforme, og blandt deres største hits er sange som "Feel Good Inc" og "Clint Eastwood". 

Det er første gang, at bandet skal optræde på Smukfest. Bandet har dog blandt andet været forbi Roskilde Festival i 2018. Her gik det ikke helt som planlagt. Koncerten sluttede pludseligt, da rapperen Del the Funky Homosapien faldt af scenen, da han skulle give et gæstevers. Han kom dog ikke slemt til skade. 

Norsk DJ

Kygo er en DJ og musikproducer fra Norge, der har lavet flere verdenshits, blandt andet "It Ain't Me" med Selena Gomez, der har rundet en milliard afspilninger på Spotify. 

Den 29-årige DJ har haft stor succes med at lave remixes af kendte numre fra blandt andre Ed Sheeran og Marvin Gaye. 

Kygo optrådte også på Smukfest i 2016 og vender nu tilbage for at optræde på festivalen for anden gang. 

Udover Kygo og Gorillaz er Lionel Richie også offentliggjort til at skulle optræde på Smukfest 2022.

Smukfest 2022 varer fra den 3. august til den 7. august. Det er første gang, at festivalen skal afvikles siden 2019, på grund af to corona-aflysninger.