Har du set en grøn Citroën ZX?

Politiet jagter nye spor i drabet på 48-årig

Dette er en lignende model: Citroen ZX - grønlig.

1 af 2

48-årige Brian Christoffersen blev fundet dræbt i sin lejlighed på Poul La Cours Vej i Skanderborg den 3. april.

Sydøstjyllands Politi efterlyser nu oplysninger omkring en grønlig Citroën ZX, som menes at have været tilstede på gerningstidspunktet.

- Vi er nu ret sikre på at gerningsmanden eller gerningsmændene til drabet var kørende i en grønlig personbil - formentlig af mærket Citroën ZX. Det bygger vi på vores efterforskning og på, at den dræbte i ugerne op til drabet flere gange følte sig overvåget af personer i netop en grønlig personbil på P-pladsen foran adressen på Poul La Cours Vej, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

- Det vi nu har brug for i sagen er, at finde den grønne bil og at få oplysninger om ejeren eller brugerne af denne bil.

LÆS OGSÅ: Drab: Mangler gennembrud

Borgerne på og omkring Poul La Cours Vej i Skanderborg opfordres altså til at kontakte Sydøstjyllands Politi, hvis de har oplysninger eller observationer i forhold til den grønne bil.

- Det kan jo også være, at én man kender, plejede at køre i en grønlig Citroën ZX, men nu pludselig ikke gør det mere, siger Carsten Thostrup

- Og så rettes vores appel om hjælp jo til borgere i et bredere område, der ud over Skanderborg, måske også omfatter Horsens og omegn og Århus.

Ud over oplysninger om den grønlige Citroën ZX vil Sydøstjyllands Politi også gerne have andre oplysninger i relation til sagen på tlf. 114.