Gæster: Vi er ikke utrygge

Gæsterne på årets Smukfest er ikke bekymret i forhold til sikkerheden under festivalens koncerter

Gæsterne til Smukfest er fint tilfredse med sikkerheden på festivalpladsen, og dem, TV 2 | ØSTJYLLAND har talt med, har ikke oplevet, at der er for mange mennesker.

- Vi oplevede egentlig ikke at have et problem, vi stod sådan inde midt i og havde faktisk god luft omkring os. Så vi oplevede jo bare pludseligt, at Kim Larsen sagde, at han blev nødt til at afbryde. Vi kunne også godt fornemme, at der sket et eller andet, siger Dinna Kias, der selv var til stede til Kim Larsen-koncerten.

Se: Kim Larsen-koncert afbrudt

Torsdag aften blev festivalen nødt til at afbryde Kim Larsens koncert, fordi der var for mange mennesker foran scenen og nogle fik det dårligt.

Inden koncerten havde Dinna Kias godt undret sig over, hvorfor Kim Larsen skulle spille på Rytmescenen, og hun havde da også været lidt spændt på, hvordan det ville komme til at gå.

- Men det det var fint, og de (Smukfest red.) var også selv hurtigt ude at sige, at de havde undervurderet koncerten, siger hun.

Se: Smukfest afspærrer igen

Episoden ved Kim Larsen-koncerten har ikke fået de to veninder Nadja Kejser og Anne Lux til at bekymre sig om sikkerheden.

- Det har det på ingen måde, slet ikke. Jeg tænker, der er mange mennesker, men det lyder til, at de har tacklet det fint, siger Nadja Kejser fra Skanderborg.

- Der var god information og man følte sig tryg, supplerer veninden Anne Lux.

Se: Festival vil kigge på sikkerhed

Claus Flis-Thomsen og Nils Boje oplevede ingen problemer, da de hørte Gnags fredag eftermiddag, hvor Smukfest valgte at spærre et område af.

- Det var en fin koncert. Vi stod til venstre for mixer-tårnet, og der var masser af plads. Der var ingen crowd eller nogen ting, siger Claus Flis-Thomsen.

Nils Boje er ikke nervøs i forhold til sikkerheden på festivalen.

- Jeg synes generelt, at det har været meget stille og roligt. Folk er venlige, og der har ikke været masen og så videre i forhold til andre store koncerter, siger han.

Hør de forskellige interviews med gæsterne i videoen øverst på siden.

ic17167-samso-exterior_6

Skal du med? Spritny hurtigfærge giver gratis prøvetur

hacker hacke hacking kriminalitet IT IT-kriminalitet itkriminalitet hackerangreb computer tastatur pc hanske

Mere end 350 sider ramt: 25-årig dømt i stor sag om cyberangreb

politibil

Politistation får flere betjente

Konflikt vej rute 26

Bil hejst 17 meter op i luften: Konflikt blusser op igen

80_percent

play Politikere: Drop lempelse af dyrevelfærdslov

Spærring af Silkeborgvej

Skud muligvis affyret i vejkryds: Politi massivt til stede

Dagens mest læste