Fra Fido til dildo - Lisbet skifter branche

Da coronaen satte en stopper for Lisbet Bangs hundepension, måtte hun tænke ud af boksen. Nu har hun skiftet branche til noget helt andet.

Selvom flere danskere her under corona har valgt at anskaffe sig en hund, så er nødvendigheden for en hundepension ikke lige så stor, når vi ikke rejser, og selv går hjemme og passer Fido.

Det oplevede Lisbet Bang fra Hørning, som i 14 år har drevet en hundepension, lige efter Mette Frederiksen lukkede landet den 11. marts 2020.

- På fire-fem dage tømte vi hele hundepensionen med plads til 20 hunde. Det var ret frustrerende, fortæller hun. 

Folk der var ude at rejse kom tilbage og hentede deres hunde.

- Min kalender var fuldstændig ryddet. Jeg havde ingenting at lave, siger Lisbet Bang til TV2 ØSTJYLLAND.

Et billede af Lisbet Bang og hunde fra Bjørnkær Dyrepension i 2017. Dengang var den lukningstruet, da naboer havde klaget over larm - men Planklagenævnet gav dyrepensionen ret og den kunne fortsætte.
Et billede af Lisbet Bang og hunde fra Bjørnkær Dyrepension i 2017. Dengang var den lukningstruet, da naboer havde klaget over larm - men Planklagenævnet gav dyrepensionen ret og den kunne fortsætte.

Totalt brancheskift

I september sidste år valgt hun at kaste hundetæpperne i ringen og lukke pensionen. Coronaen havde taget beslutningen for hende.

Men efter hun havde været selvstændig i 14 år, så var det ikke nemt at skifte til et arbejde fra 8-16.

- Jeg kan godt lide at have gang i den og selv styre, hvad der skal ske, fortæller hun.

quote Vi vil prøve at finde på noget helt andet, som ikke er påvirket af mulige fremtidige kriser.

Lisbet Bang.

Samtidig ville hun også gerne starte noget op, som ikke var så sårbar i forhold til folks rejseaktiviteter.

- Vi vil prøve at finde på noget helt andet, som ikke er påvirket af fremtidige kriser. Jeg kommer fra en branche, som har været en del usikker, siger Lisbet Bang.

Hende og manden startede i januar samme med to andre medejere en online sexshop – Intens Living.

- Vi startede op for en måned siden, hvor vi gik i gang med shoppen – og salget er gået godt, siger Lisbet Bang.

Lisbeth Bang driver i dag sin egen virksomhed sammen med blandt andre sin kæreste Peter, hvor de sælger sexlegetøj.
Lisbeth Bang driver i dag sin egen virksomhed sammen med blandt andre sin kæreste Peter, hvor de sælger sexlegetøj. Foto: Privatfoto

Vil være med til inspirere andre

Virksomheden har Lisbet Bang startet sammen med sin kæreste Peter. Netop deres forhold har inspireret dem til brancheskiftet.

- Vi er meget glade for hinanden, og taler åbent om alting, siger Lisbet Bang, som gerne vil give det videre til andre via deres virksomhed.

- Sexlegetøj. Hvem bruger ikke det? Og jeg er meget nysgerrig på mennesker og deres historier. Jeg er uddannet livsstilscoach, og har altid følt en stor glæde ved at hjælpe andre godt videre i livet. Intens Living er en god måde at kombinere det på, siger Lisbet Bang.

De vil gerne hjælpe og dele ud af deres erfaringer. Derfor vil de også lave videoer, blogs og opslag med parterapeuter og sexologer.

- Ideen er at skabe et univers, hvor man taler mere åbent om en god relation med sin partner. Og har et godt forhold til sig selv. Det skal være en inspiration til at elske livet og hinanden, siger Lisbet Bang, som selv begynder uddannelsen som parterapeut og sexolog til efteråret.

Hundegården er skiftet ud med kontoret, hvor Lisbet Bang skal sætte sig ind i forskellige former for sexlegetøj.
Hundegården er skiftet ud med kontoret, hvor Lisbet Bang skal sætte sig ind i forskellige former for sexlegetøj. Foto: Privatfoto

quote Jeg er ikke en særlig kinky person, men jeg sætter mig ind i sagerne.

Lisbet Bang, selvstændig.

Drop din plan B

Hendes råd til andre som går med en drøm om at være selvstændig, er, at man skal tænke kreativt og ud af boksen. Og så skal man ikke være bange for at skifte til noget helt andet.

- Jeg er ikke en særlig kinky person, men jeg sætter mig ind i sagerne. Hvorfor er der nogle, som gerne vil piskes bagi? Det sætter jeg mig så ind i, og så prøver jeg at være åben og forstå det, fortæller Lisbet Bang.

Hvad bliver det næste, hvis det her ikke går?

- Det gør det! Jeg har ikke nogen plan B. Dem jeg kender, som giver op efter få år, de har altid en plan B. Så mener jeg ikke, de har gamblet nok, og så har det ikke betydet nok for én, siger Lisbet Bang.