Festivallejr fik styrtregn

Gæst: Alt er gennemblødt

01:08

1 af 4

Festivalgæsterne på teltpladsen Kærligheden ved Smukfest i Skanderborg har fået kærligheden at føle i form af en ordentlig rusketur i nattens blæst og en omgang regn, der kan mærkes.

TV 2 | ØSTJYLLAND mødte tirsdag morgen to raske ungersvende, som var i gang med at flytte deres telt for at komme på tør grund og få tørret deres ejendele. Alt er nemlig gennemblødt efter nattens og morgenens kraftige tordenbyger.

- Det var ret vildt i nat. Vi fik ret meget vand. Men vi rydder op og vi bliver her resten af ugen. Vi tager aldrig hjem! lyder det ukueligt fra studerende Asker Bonde Nielsen fra Houlbjerg, som sammen med en kammerat nu ser frem til en tør og varm dag på festivalen.

Der er nemlig allerede varmt på teltpladsen igen og nu håber de to venner, at  solen vil gøre resten af arbejdet.

De to studerende var endda heldige: De kan berette om andre telte, der blæste væk, mens deres ejermænd var ude for at feste. 

DMI har da også registeret vindstød af stormstyrke og lokale skybrudsbyger over Jylland i nat.

Hos festivalens sikkerhedsfolk, De Gule Vagter, fortæller man, at der i morgentimerne har været en livlig trafik af forældre i bil, der har hentet deres store børn, der lige skal hjem og tørres og sunde sig efter regnvejret.