Festival-vejret ikke særligt smukt

Store mængder regn over festival-gæsterne

Festival-gæsterne i Skanderborg kan godt beholde regnfrakkerne på i de kommende dage

Skanderborg Festival får i år endog meget svært ved at leve op til sit tilnavn som Danmarks smukkeste. I hvert fald er der ingen hjælp at hente hos vejrguderne, der præsenterer et vådt, koldt og gråt festivalprogram.

- Der er udsigt til en meget våd festival med store mængder regn fra start til slut. Torsdag er det ganske sikkert, at der kommer heldagsregn og at der falder mellem 20 og 25 millimeter regn. Og det bliver koldt. Temperaturen vil ligge på kun 13-15 grader, siger meteorolog ved TV2 Vejret Andreas Brusgaard Nyholm.

De store bøgetræer, der stolt danner en smuk ramme om Skanderborg festivalen, kommer til at svaje kraftigt de kommende dage. Og det er ikke udelukkende tung basgang, der bliver skyld i bladenes raslen.
 
- Allerede onsdag får vi kraftig til hård vind, og det vil opleves rigtig efterårsagtigt med lave temperaturer, siger Andreas Brusgaard Nyholm.

Weekenden giver ifølge TV2 Vejret mulighed for en lille forbedring i vejrliget.

- Fredag og lørdag er der mulighed for en smule solskin. Men der er altså stadig også risiko for masser af nedbør, siger meteorologen.

Festivalens sidste dag, søndag, giver Skanderborg-gæsterne en mulighed for at få tørret deres tøj og telte og måske pleje tømmermændene i en solstråle, inden turen går hjemad.

Ifølge TV2 Vejret bliver det mest tørt og med mulighed for 23 grader sidst på eftermiddagen.