Endnu ikke fuld tillid til Løkke

Glad for "nyt Venstre"

02:04

1 af 2

Formanden for Venstres kommuneforening i Skanderborg, Maria Noe Høi, har endnu ikke fuld tillid til partiets leder, Lars Løkke Rasmussen.

Hun bakker dog op om formandsskabet på grund af næstformand Kristian Jensens mere fremtrædende rolle i Venstre.

I weekenden meldte Venstre i Skanderborg ud, at de ikke længere støttede Lars Løkke Rasmussen som formand for Venstre.

På Venstres hovedbestyrelsmøde tirsdag aften blev det besluttet, at Lars Løkke Rasmussen fortsætter i spidsen for partiet, men at næstformand Kristian Jensen får en mere fremtrædende rolle, end han hidtil har haft.

Og især Kristen Jensen spiller en stor rolle for at Venstre i Skanderborg atter tror på formandskabet.

- Jeg har tillid til, at Kristian Jensen og Lars Løkke vil bakke op og arbejde sammen i endnu højere grad, end de har gjort tidligere, og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Og vi har fået lovning på, at de to kommer rundt i landet, og det har jeg tænkt mig at holde dem op på, siger Maria Noe Høi, der er formand for Venstres kommuneforening i Skanderborg.

At Kristen Jensen får en mere fremtrædende rolle, er det årsagen til, at du kan bakke op om Lars løkke Rasmussen?

- Det er i hvert fald mit indtryk, at det var det, vi blev enige om i går, og det kan jeg kun være tilfreds med, at det er sådan. Det er ingen hemmelighed, at vi har et tillidsarbejde, vi skal have gjort noget ved ude hos vores medlemmer og vælgere, og det skal vi arbejde sammen om alle sammen, og det er også det, jeg vil orientere de gode venstrefolk i Skanderborg om i aften, at det er et kæmpe stykke arbejde, og vi har fået lovning på, af Lars Løkke og Kristian Jensen vil de hjælpe os med det, siger Maria Noe Høi.

Hun har endnu ikke tillid til Lars Løkke Rasmussen, men fordi Kristian Jensen og ham i større grad får et makkerskab, kan hun støtte op om formandskabet.

- Sådan kan man godt vælge at udlægge det, men jeg synes måske også, at det er væsentligt at pointere her, at jeg skal nok få tillid til Lars Løkke igen, men vi er lige et par dage derfra, siger Maria Noe Høi.

Du kan se hele interviewet med Maria Noe Høi i indslaget over artiklen.