Efter endnu flere aflysninger: Smukfest regner med Bieber

Så sent som i nat har Justin Bieber aflyst yderligere to koncerter i USA.

Det kom som et chok for mange fans, da popfænomenet Justin Bieber i weekenden annoncerede på Instagram, at han er blevet syg med det såkaldte Ramsay Hunts-syndrom, som er en lidelse, der gør ham lam i den ene side af ansigtet.

Sygdommen har nemlig tvunget stjernen til at udskyde flere koncerter på sin nordamerikanske tour, først i Toronto og Washington D.C., og natten til mandag dansk tid har han udskudt yderligere to koncerter, han skulle have spillet i Madison Square Garden i New York den 13. og 14. juni.

Det skriver NBC New York.

Den nordamerikanske del af sangerens verdensturné står fortsat til at slutte den 3. juli med et show i Los Angeles, og hvor mange af de ni tilbageværende shows i USA der faktisk bliver afholdt er endnu usikkert.

De kommende shows på Biebers tour inklusive de to nu udskudte New York-koncerter.
De kommende shows på Biebers tour inklusive de to nu udskudte New York-koncerter. Foto: justinbiebermusic.com

Er ikke i stand til at spille

I sin video på Instagram fortæller Bieber, at han i øjeblikket er "fysisk ude af stand til at gennemføre koncerterne."

Men fra et dansk perspektiv er det særligt tiden efter de amerikanske shows, der er interessant. 

Fra den 3. juli holder Bieber nemlig en tourpause på fire uger, inden han har en række europæiske koncerter - startende med Lucca i Italien den 31. juli og derefter Smukfest i Skanderborg onsdag den 3. august.

Justin Bieber optræder til American Music Awards i Los Angeles i november 2020.
Justin Bieber optræder til American Music Awards i Los Angeles i november 2020. Foto: Afp Photo/AFP/Ritzau Scanpix

Smukfest forventer hans ankomst

Og på trods af Biebers nuværende sygdomssituation forventer folkene bag Smukfest fortsat at se ham på Bøgescenen til august.

- Aflysningsperioden omfatter ikke os, så vi ønsker Justin Bieber rigtig god bedring og glæder os til at se ham til august, siger talsmand for Smukfest Søren Eskildsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Arbejder I med en Plan B, hvis det skulle ende med en aflysning?

- Helt generelt har vi altid Plan B’er og muligheder for at gøre noget alternativt, der kan tilfredsstille vores publikums festlyst, siger Søren Eskildsen.

Han fortæller, at Smukfest ikke har hørt hverken fra Biebers lejr.

- Hos os er der ingen melding. Det er kun de arrangører, der indtil videre er blevet påvirket, der har fået besked, siger Smukfest-talsmand Søren Eskildsen.

Patienter med Ramsay Hunts-syndrom kan ifølge den britiske ngo Facial Palsy UK være helbredt allerede efter få uger. Men hvis virussets skade på nerven er alvorlig, kan det tage længere tid, skriver Ritzau.