Dynaudio vil være førende inden for lyd

Dynaudio, der for halvandet år siden blev opkøbt af et stort kinesisk firma, vil være lead house inden for lyd

Højtalerproducenten Dynadio, der ligger i Skanderborg, blev for knap halvandet år siden solgt til kinesiske GoerTek for et trecifret millionbeløb.

Selv om Dynaudio nu er kommet på kinesiske hænder, så har de ikke ønsket at revolutionere den måde, virksomheden arbejder på.

- Det vi har gang i er at udnytte det fulde potentiale af det brand, der hedder Dynaudio. Vi har fået kinesiske ejere, som i den grad har forstået, hvad det er, vi kan. De siger hele tiden, at vi ikke må forandre os og miste vores sjæl. De har ikke bare købt et navn - Dynaudio - de har købt den måde, vi arbejder på, og den måde vi er på. En hel det af det er, at vi er danskere. Det er derfor, de er parat til at investere i, at vi kan udvide og forøge vores kunnen dramatisk her i Danmark, fortæller Jan Abildgaard Pedersen, der er udviklingsdirektør hos Dynaudio.

De nye ejere ønsker ikke at ændre noget i den måde Dynaudio arbejder, men rent fysisk sker der ting og sager i Skanderborg, hvor der er fuld gang i et byggeri af et nyt testcenter på tre etager, der blandt andet skal indeholde speciallaboratorier.

Dynaudio solgt til udlandet

- Med de nye bygninger og faciliteter, der bliver på absolut verdensniveau, bliver det endnu lettere for os at rekruttere de bedste hoveder inden for lyd. Ikke bare fra Danmark, men fra hele verdenskortet. Allerede i dag har vi folk fra Sydafrika, Frankrig, England og Kina. Vores ambition er at blive verdens ubestridt førende lydfirma. Vi er ejet af et kinesisk firma med 42.000 mand, som er det største kinesiske lydfirma overhovedet. De har simpelthen sagt, at jeg har fået ansvaret her i Skanderborg for at opbygge et center of excellence inden for akustik. Det vil sige, inden for den helt store koncern GoerTek skal der være lead house inden for lyd her i Skanderborg, forklarer Jan Abildgaard Pedersen.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken