Cykeltur gav mod på livet

En 2.100 kilometer lang cykeltur til Paris gav den overvægtige Lena Åbrink fra Hørning psykisk overskud til at ændre sit liv.

For få måneder siden gennemførte Lena fra Hørning sit livs cykeltur. Hun har været overvægtig hele sit liv og har forsøgt talrige slankekure uden resultat.

Sammen med andre overvægtige besluttede hun at cykle sit eget "Tour de France" fra Århus til Paris. En cykeltur og stroppetur på ialt 2.100 kilometer. Formålet med cykelturen var primært at samle penge ind til overvægtige børn. Men der var i høj grad en uventet sidegevisnst for Lena Åbrink.

Cykelturen betød ikke, som hun måske havde forventet et massivt vægttab. Men kiloene fordelte sig anderledes og mere klædeligt, og blot det for første gang at gennemføre noget større af betydning, gav hende mod på at prøve kræfter med sit eget liv.

Derfor starter hun for første gang i sit liv på en uddannelse. Til september starter hun på Social- og Sundhedshjælper uddannelsen. Se mere om, hvordan det gik Lena Åbrink i Sådan Gik Det i aftenens udsendelse klokken 19.30.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand