Bookmaker: Skanderborg er blandt politiskole-favoritterne

Bookmakerne har et godt øje til Skanderborg som hjemsted for ny politiskole

Foto: Kristoffer Juel Poulsen - Scanpix

Skanderborg ligger lunt i svinget hos bookmakerne, når det handler om at blive hjemby for den vestdanske politiskole, som politikerne er i færd med at placere.

Skanderborg giver pengene tilbage fire gange og dermed er byen næststørste bookmaker-favorit. Mest hot er Vejle, der kun giver pengene tilbage 1,80 gange.

Holstebro kommer ind på tredjepladsen ved at give pengene fem gange igen. Derefter følger Haderslev, Svendborg og Sønderborg. 

Niklas Nürnberg er oddsætter hos Bet25. Han udlægger teksten:

- Efter at Herning er ude af billedet, ligger favoritværdigheden hos Vejle. Byen har en rigtig god placering rent geografisk, samtidig med at kommunen virker til at være velforberedt i forhold til etableringen af skolen, som kan ske inden for en overskuelig fremtid. Desuden får Vejle en rigtigt god bedømmelse i Rigspolitiets rapport, siger han.

Læs også Skanderborg med i slutspurten: Hvem får politiskolen?

 Niklas Nürnberg har også et godt øje til Skanderborg:

- Skanderborg er i den grad også tilbage i varmen, og også her vil skolen være placeret godt geografisk. Samtidig skal vi heller ikke glemme Holstebro, som Venstre-gruppemand Søren Gade senest har været ude og fremhæve.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) sagde mandag, at regeringen forventer at kunne løfte sløret for den endelige placering af politiskolen tirsdag eller onsdag i denne uge.