Bikerklub giver 70.000 til Sølund

Aarhusianske bikere fra Chapter 1 Aros har samlet 70.000 kroner ind til Sølund Festivalen

Chapter 1 Aros har i år besluttet at give 70.000 kroner til Sølund Festival, der er verdens største festival for udviklingshæmmede.

Chapter 1 Aros består af omkring 250 motorcyklister og har klublokaler ved Harley Davidson-forretningen på Grenåvej i Aarhus.

- Pengene kommer fra kontingenter og fester i foreningen, hvor vi for eksempel har haft lidt overskud fra salg af mad og drikke, siger Leif Andersen, der er kasser og medlem af bestyrelsen i Chapter 1 Aros.

Se: Sølund Festival reddet

Klubben har tidligere doneret penge til for eksempel kræftramte børn og andre velgørende formål, og i år vil medlemmer gerne støtte op om Sølund Festival.

Derudover tager nogle af motorcyklisterne turen ned til Sølund Festival i Skanderborg på tirsdag den 9. juni til "Tov'li Tirsdag," hvor festivalens gæster kan komme med ud på en køretur på motorcyklerne.

- Vi kommer en gruppe til Sølund, hvor dem der har lyst så kan få en tur bag på motorcyklerne eller i sidevognen, siger Leif Nielsen, der fortæller, at det har taget to år at spare de 70.000 kroner op.

Sølund Festival finder sted fra den 9. til den 11. juni i Skanderborg.