Benny fik ordnet sine tænder i Polen

Der er mange penge at spare ved at få tænderne lavet i udlandet

Benny Bjørnsholm fra Galten stod over for et problem. Han havde dårlige tænder, men kunne ikke finde de 120.000 kr. det koster at få dem ordnet i Danmark. Derfor drog han mod Polen for at få skiftet tandsættet ud.

Her slap han med under halvdelen af prisen, og på trods af visse vanskeligheder undervejs lykkedes det ham at komme ud på den anden side med et nyt og fint tandsæt.

- Jeg har hørt, at de holder i 15 år, og nu må jeg så se, om de gør det. Men tænderne kræver så vedligeholdelse med blandt andet den, jeg kalder en undervognsvasker, fortæller Benny Bjørnsholm.

Maskinen sender et kraftigt skyl mellem Bennys tænder og skal rense dem. Dog skal han lige passe på, for der er stort tryk på undervognsvaskeren.

Lignede Dracula 2

- Den kommer kun op på niveau 3, for ellers sviner jeg hele badeværelset til, griner Benny Bjørnsholm.

Han sidder i dag med et godt resultat efter indgrebet, men undervejs var han dog ikke hele tiden lige optimistisk. Pludselig får han nemlig forelagt tilbuddet om porcelænskroner frem for metalkroner.

- Det var en fejl, at de havde glemt at vise mig tilbuddet. Der hamrede hjertet godt nok, for alle mine tænder var høvlet ned, og jeg lignede Dracula 2, lyder det fra Benny Bjørnsholm.

Han valgte den dyre løsning med porcelænskroner, men pengene var givet godt ud. Og så endte det hele heldigvis lykkeligt for Benny Bjørnsholm.

Du kan se et klip med ham øverst på siden.

Indslaget er en del af programmet Livet + det løse, som kan ses på TV 2 | ØSTJYLLAND i aften kl. 19.50 eller allerede nu lige her.

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: Partier og organisationer efterlyser genåbningsplan for skoler

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent