Beck sejrede på Bøgescenen

Et enigt anmelderkorps er mere end begejstrede for Becks koncert på Bøgescenen

Midt i alle de store danske navne og internationalt anerkendte DJ's havde der også sneget sig en Grammy-vinder ind blandt hovednavnene.

Lørdag aften gav Beck koncert på Bøgescenen - et sted han i øvrigt har spillet flere gange før.

Og det gjorde han med stor succes - i hvert fald hvis man skal tro på anmelderne, der for en gangs skyld udviser stor enighed over hele linjen.

Politiken, Gaffa, Berlingske og Ekstra Bladets anmeldere smider alle fem ud af de maksimale seks stjerner efter multikunstneren.

Politikens musikredaktør Simon Lund skriver i sin anmeldelse under overskriften 'Beck blæste Smukfest bagover', at Beck gav 'den i særklasse bedste koncert på årets Smukfest og mindede os om, hvor enestående han faktisk er. Og hvor meget vi faktisk har savnet ham.'

Beck udgav i 2014 det anmelderroste album 'Morning Phase', der også sikrede ham tre Grammy Awards - blandt andet den for bedste album.

Tidligere har han storhittet med numrene 'Loser' og 'Devil's Haircut', som i øvrigt blev de to numre, som Beck spillede først på Smukfest.

Gaffas anmelder Ole Rosenstand Svidt kaldte det 'en helt igennem fremragende koncert, som understregede, at Beck stadig, 22 år efter debuten, er en af musikscenens mest kreative og beåndede sjæle, som altid får sat sit personlige præg på sine sange, også selvom han låner uhæmmet fra alle hylder'.

Og så blev det i øvrigt annonceret, at Beck giver en 'surprise koncert' i Glassalen i Tivoli i København i morgen, mandag.

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Mistænkeligt dødsfald på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Aarhus Vest

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn

Rikke Christensen

playMor frygter for søns trivsel efter skolebesparelser

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter