46-årig dømt for sexmishandling

En 46-årig mand er blevet idømt to års fængsel for sexmishandling af en tidligere prostitueret.

Genrefoto. Foto: Kim Haugaard - Ritzau Scanpix

En 45-årig mand slap med en lidt mildere straf, da han ankede en sag om vold og sexmishandling af en veninde til Vestre Landsret.

Landsretten valgte at reducere straffen med tre måneders fængsel, så Thor Bjørn Christensen nu skal i fængsel i de næste to år af sit liv og betale 64.355 kroner i erstatning til offeret.

Erstatningen var også godt 8600 kroner lavere. Den 45-årige blev dømt for overgreb mod en lettisk veninde i løbet af 2005. Han boede sammen med sin mor på en landejendom ved Hørning indtil hendes død i 2005 og blev ven med offeret - en tidligere prostitueret - i oktober 2004.

Det første forhold er fra den 7. januar 2005, hvor den dømte flere gange slog veninden i ansigtet, tog fat om hendes hals og pressede hårdt mod begge hendes øjne med fingrene.

I august tævede han hende igen, men både det værste og det bedste skete først natten mellem den 1. og 2. november, hvor hun blev mishandlet i flere timer, men til sidst undslap.

Den dømte nikkede hende skaller, slog hende i hovedet med en flaske, stak hende med en kuglepen i maven, snittede hende på armene med en kokkekniv, bankede hendes hoved mod et betongulv, tog kvælertag på hende og sparkede hende over hele kroppen.

Samme nat stak han en 20 centimeter lang dildo op i kvinden, mens han tvang hende til at onanere på ham. Han låste dørene og truede hende på livet, men da han faldt i søvn, lykkedes det offeret at flygte ud af huset og stande en forbipasserende bilist.