VU-formand støtter Mouritsen

VU Silkeborg er klar til at tager imod et nyt medlem efter Venstres eksklusion af Casper Mouritsen

VU-formand Magnus Junior (t.h.) rækker hånden ud efter det eksluderede V-byrådsmedlem Casper Mouritsen. Foto: TV2OJ / Facebook

Bare få timer efter at Casper Mouritsen blev smidt ud af Venstres byrådsgruppe i Silkeborg, åbnede Venstres Ungdom i Silkeborgs formand Magnus Junior op for mulighederne for et samarbejde med den tidligere Venstre-mand.

Eksklusionen af Casper Mouritsen skete kort efter, han var kommet med en række kritiske udtalelser om en kommende parkeringskælder i midten af Silkeborg.

- Jeg synes, eksklusionen er overilet, barnlig og latterlig på mange måder. Det virker flyvsk, at de træffer så ekstrem en beslutning, så kort tid efter Caspers udtalelser, siger Magnus Junior til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Smidt ud af Venstre

Formanden for ungdomspartiet vil nu se på mulighederne for, at Casper Mouritsen ved næste valg kan stille op på en lokalliste for Venstres Ungdom i Silkeborg. Formanden og en enig bestyrelse i VU Silkeborg står i hvert fald klar til at tage imod Casper Mouritsen, skulle han ønske det.

- Der er ikke noget til hinder for, at han bliver en del af Venstres Ungdom, og han skal være velkommen hos os. Det er en del af demokratiet, at vi gerne må være uenige. Jeg synes, det der er sket er bøllemetoder og tenderer til en udstemning i Robinson, siger Magnus Junior til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Venstres Ungdom behandler sagen på deres generalforsamling på fredag.