- Viser noget om holdets karakter

BSVs Michael V. Knudsen efter sejr i tæt kamp

Mandag aften var Bjerringbro-Silkeborg tæt på at smide - hvad der lignede - en sikker sejr over styr, men efter en stærk afslutning på kampen vandt silkeborgenserne med 29-27 på hjemmebane over Århus Håndbold.

Hjemmeholdet var foran med hele 13-5 efter 21 minutters spil, men det lykkedes for aarhusianerne at kæmpe sig tilbage i kampen med 26-26 kort tid. Men så vågnede BSV atter op og hentede sejren.

- Det er fedt, at vi står med to point, og det viser noget om holdets karakter, at vi med et smalt hold formår at hive sejren hjem til sidst. Jeg føler, at vi er et bedre hold end Aarhus, og det viste vi også i første halvleg. I anden halvleg bliver vi lullet lidt i søvn og får ikke løbet nok, men heldigvis strammer vi op og fighter den hjem til sidst, siger Michael V. Knudsen til klubbens hjemmeside.

Se: Tæt kamp i Aarhus

Michael V. Knudsen spillede en god kamp for BSV, hvor han scorede seks af sit holds mål, og han er selv tilfreds med sin egen præstation.

- Jeg er da glad for, at jeg spiller en god kamp, men jeg er meget afhængig af mine medspillere. Det tager tid at få aftalerne på plads bagspillere og stregspillere i mellem specielt, når der er så meget udskiftning i truppen, som vi har haft. Men det er da rart at se, at der er fremskridt, siger Michael V. Knudsen.

På lørdag skal BSV på udebane møde GOG Håndbold i Ligaen.