Viborg-spiller skifter til BSV

22-årige Casper U. Mortensen får 3-årig kontrakt

Det 22-årige fløj-talent Casper U. Mortensen skifter efter denne sæson fra Viborg HK til Bjerringbro-Silkeborg, hvor han har tegnet en tre-årig kontrakt.

Casper U. Mortensen har allerede haft debut på det danske A-landshold, og han er desuden en af de mest scorende spillere i Håndbold Ligaen.

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at knytte Casper U. Mortensen til Bjerringbro-Silkeborg. Han har potentiale til at gå hele vejen, han scorer mange mål og så passer han perfekt til den måde, vi ser håndbold på i Bjerringbro-Silkeborg. Det vil sige, at han er en dygtig kontraspiller og en moderne fløjtype, der også kan gå ind i banen, siger Bjerringbro-Silkeborgs træner Carsten Albrektsen i en pressemeddelelse .

Sin fjerde sæson
Casper U. Mortensen er i gang med sin fjerde sæson som Håndbold Liga-spiller.

Han er oprindeligt fra København og fik sin håndboldopdragelse i FIF.

Allerede som 16-årig blev han hentet ind i det daværende FC Københavns førsteholdstrup, men det var først efter skiftet til AJAX København, han fik sin liga-debut.

Efter sin første liga-sæson rykkede han til Fredericia, hvor han havde to sæsoner inden han før denne sæson flyttede videre til Viborg HK.

Han har både vundet EM- og VM-guld med det danske ungdomslandshold og var med i A-landsholdets bruttotrup til EM.