- Vi skal simpelthen rykke op i år

Så klar er meldingen fra ledelsen i Silkeborg IF, inden holdet i aften begynder forårssæsonen med en kamp på hjemmebane mod Fredericia

01:15

1 af 2

1 point. Så kort vej er der op til den oprykningsgivende tredjeplads, som de rødblusede fra Silkeborg kæmper for at nå. Torsdag aften indledes kampen for at nå dertil med en hjemmekamp mod Fredericia.?

Inden forårspremieren har den østjyske klub ikke lagt skjul på målet for den sidste halvdel af 1. division.

SIF åbner foråret mod FC Fredericia

- Med den nye turneringsstruktur får vi aldrig større chance for at rykke op, så vi skal simpelthen op i år, lyder det fra bestyrelsesformanden Henrik Lyhne, og klubbens direktør sætter også den nuværende situation meget hårdt op.

- Lige nu bruger vi langt flere penge, end vi får ind, siger adm. direktør i Silkeborg IF, Kent Madsen.

Har fået fin modtagelse

Fra begyndelsen af sæsonen så det ellers ikke ud til at ambitionen om en oprykning på nogen måde kunne nås. Silkeborg spillede skidt og fik ikke mange point. Men med ansættelsen af den nye cheftræner Peter Sørensen i september blæste der nye vinde over Søhøjlandet.

Silkeborg IF slog Lyngby i sidste test

- Det er dejligt at være i en velfungerende klub, hvor spillerne er indstillet på at levere en daglig indsats. Jeg har nok bidraget med retningslinjer og tanker om, hvordan vi skal gøre tingene. Det har spillerne taget fint imod, forklarer Peter Sørensen.

Inden aftenens kamp, der begynder kl. 18, har Silkeborg IF 30 point på fjerdepladsen. AC Horsens ligger på tredjepladsen med ét point mere. Fredagens modstander fra Fredericia befinder sig på en øjeblikkelig 8. plads.

Du kan se et helt optaktsindslag inden forårspremieren øverst på siden.