Uvished inden Superliga-start

Truppen venter spændt på trænerens afgørelse

SIF-truppen er lige nu inde i den fysiske forberedelse til første kamp i ALKA Superligaen. På lørdag tager silkeborgenserne mod Skive i en træningskamp, men der er stadig ingen fingerpeg i om den startformationen, som træner Kim Poulsen vil benytte sig af. Heller ikke når det bliver alvor mod Esbjerg i forårspremieren 21. februar på Mascot Park.

- Det er stadig en proces, hvor vi bygger på fysisk. Nu skal vi spille træningskamp i weekenden, og der kommer nogle taktiske ting på, men det har været et par hårde uger med vægt på det fysiske, siger anfører i SIF Frank Hansen på Silkeborg IF's hjemmeside.

Om et par uger spidser træningen for alvor til for SIF'erne. Her drager midtjyderne på træningslejr i Tyrkiet. Her skal man heller ikke regne med at træneren vil pege på sin start-11'er.

- Jeg tror, vi skal længere hen, for jeg har hørt en lille fugl synge om, at så mange som muligt skal have spilletid, så det bliver vel noget med, at vi skal have nogenlunde samme spilletid allesammen, og til træning er der også blevet byttet en del rundt på positionerne, så der er ikke rigtigt nogen, der kan vide sig sikre, siger anfører Frank Hansen.

Træningskampen mod Skive spilles lørdag kl. 13.00 på Søholts kunstgræs.