Umotiveret: Kvinde snittet med kniv

Politi søger et ældre ægtepar, der formentlig har været medvirkende til, at kvinden hurtigt har kunne vriste sig fri

Det var i et stisystem på Arendalsvej (billedet) i det nordlige Silkeborg, at overfaldet fandt sted Foto: Google Street View

Foto: Google Maps

1 af 2

Fredag aften kl. 21.30 blev en 18-årig kvinde overfaldet, da hun var på vej hjem fra arbejde via et stisystem på Arendalsvej i det nordlige Silkeborg. En afrikansk udseende mand begik overfaldet, hvor han flere gange strejfede hende med en kniv.

- Det virker fuldstændig umotiveret. Han siger ikke noget til kvinden. Kvinden bliver ramt i ansigtet og på armene, men slipper heldigvis med mindre overfladiske ridser, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, til tv2oj.dk.

Overfald: 69-årig kvinde blev grebet bagfra og væltet omkuld

Den 18-årige fik i forbindelse med overfaldet vristet sig fri fra gerningsmanden, og en af årsagerne til, at det lykkedes, var formentlig et ældre ægtepar, der opdager hændelsen.

- De er ude at gå tur med deres hund, og har muligvis distraheret overfaldsmanden. Efter episoden spørger de kvinden ind til, om hun har det godt, hvilket hun svarer ja til, og så skynder den 18-årige sig hjem for at anmelde overfaldet. Det ægtepar vil vi meget gerne i kontakt med, forklarer Anders Olesen.

Afrikansk udseende mand

Ofret var af naturlige årsager meget chokeret efter overfaldet, men fysisk slipper hun altså med mindre skader.

- Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om der er flere spor i sagen. Nu håber vi på, at vi gennem pressen kan komme i kontakt med ægteparret eller andre vidner, og den vej igennem finde frem til gerningsmanden, lyder det fra vagtchefen.

Fængslet for voldtægt af ekskæreste

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, afrikansk af udseende, ca. 190 cm høj og kraftig/muskuløs af bygning. Han havde sort kort afrohår og var iført en grå hættetrøje med tryk på brystet og sorte cowboybukser.

Det ældre ægtepar menes at være mellem 60 til 70 år, og de gik tur med en hvid terrier. Manden brugte stok.

Har du oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på tlf. 114.