Uheldshest koster fire fingre

Video: Uheldig sommer for vagabond

01:26

Landevejsridderen Hr. Sjoske viser hånden, hvor han fik klemt fire fingre over. 25. juli 2013

1 af 2

En hest som sent søndag aften løb løbsk i Silkeborg og smadrede sin ejers hestevogn og forårsagede en del skader på en udstillet KIA hos en bilforhandler, har været et dyrt bekendtskab for ejeren.

Tidligere på sommeren kostede hesten, som bærer navnet Tøsen, ham nemlig fire fingre på venstre hånd.

Det kan du se i indslaget over artiklen som er fra den 25. juli.

Landevejsridderen, der kalder sig Hr. Sjoske, fik tidligere på sommeren klemt fire fingre af, da han ville binde hesten til et træ ved bådpladsen De Små Fisk i Sejs. En hestebremse forskrækkede hesten som flyttede sig med det resultat, at ejeren fik fingrene i klemme i tovet.

I søndags var "Tøsen" så årsag til, at der skete skader for op mod 25.000 kroner på en udstillet bil, da hesten blev forskrækket og stak af med sin hestevogn og en hund, som stod bunden til hestevognen. Både hest og hund blev kvæstet i sammenstødet med den udstillede bil.

Dertil kommer, at Hr. Sjoskes kvindelige følgesvend, Fru Sjoske, tidligere på sommeren brækkede benet. Det fortæller han til Midtjyllands Avis. Han erkender overfor avisen, at det har været en uheldig sommer i Silkeborg og fortæller at parret nu overvejer at rejse videre til Sverige.