Uafgjort i Silkeborg

Graulund scorede sit superliga-mål nummer 99

Silkeborg og AGF missede begge muligheden for at lægge afstand til bunden i femte superligarundes sidste kamp. Det blev 1-1 efter en kamp, hvor især AGF skuffede spillemæssigt.

Store dele af første halvleg var rodet, og et højt antal fejlafleveringer, særligt på banens midte, forhindrede chancer i felterne. Derfor var det meget naturligt, at en defensiv fejl var skyld i kampens første mål.

Det kom efter et kvarter, hvor Søren Berg forsøgte at finde Peter Graulund med en dyb stikning. Thorbjørn Holst Rasmussen kom imellem, men Silkeborg-forsvareren gled, og så havde Peter Graulund efterfølgende nemt ved at score sit Superliga-mål nummer 99 ved at lobbe bolden over Lasse Heinze.

 

En af de spillere, der ville lidt mere end resten før pausen, var Silkeborgs unge Martin Svensson, og han stod også bag udligningen, da Christian Holst kom foran Jerry Lucena og gled et fint skruet indlæg i nettet.

To mål kunne dog ikke ændre på, at første halvleg ikke var nogen mindeværdig affære, og begge hold fortsatte med at lave fejl efter pausen. En af dem, der forsøgte at ændre på billedet var målscorer Christian Holst, der både kom frem til og iscenesatte chancer.

Derimod var AGF hæmmet af, at den ellers så kreative chanceskaber Stephan Petersen ikke havde en god dag og sjældent lykkedes med sine ting. Generelt kunne gæsterne være mest tilfredse med det ene point.

I slutningen af kampen var Silkeborg millimeter fra at tage sejren, da Kasper Risgård bankede bolden på stolpen, hvorefter kampens bedste Christian Holst sparkede returen på det tomme måls overligger.

Det sluttede 1-1, og det uafgjorte resultat betyder, at Silkeborg og AGF overlader plads nummer 10 og 11 i stillingen til henholdsvis Brøndby og Lyngby.

HB Køge indtager sidstepladsen.