Tester formen mod tyskere

Silkeborg IF har tre træningskampe på plads

Silkeborg IF har nu fundet modstanderne til tre træningskampe forud for forårssæsonen, hvor silkeborgenserne skal forsøge at spille sig tilbage i kampen om overlevelse i Superligaen.

Kim Poulsen, der er ny træner i Silkeborg IF, og resten af holdet møder ind til den første træning mandag den 5. januar, forud for den første kamp i Superligaen, der spilles på hjemmebane mod Esbjerg fB den 21. februar.

Den 24. januar skal SIF-truppen pudse formen af i en testkamp mod Skive fra den næstbedste række, og den 4. februar gælder det en kamp mod Vejle, der også høre til i 1. division. Begge kampe forventes spillet i Silkeborg.

Se: Klar til Mission Impossible

Mellem de to testkampe mod de danske modstandere skal Silkeborg IF en tur til Hamborg, hvor holdet skal møde St. Pauli i en træningskamp. Tyskerne holder til i 2. Bundesligaen, hvor holdet kæmper for overlevelse i den nederste del af tabellen. Den kamp spilles den 31. januar.

Den 6. februar rejser silkeborgenserne på træningslejr ved Belek i Tyrkiet. Her skal holdet spille to træningskampe, men modstanderne til de kampe er endnu ikke på plads.

Silkeborg IF ligger på sidstepladsen i Superligaen med fire point efter 17 runder og 15 point op til OB på den rigtige side af nedrykningsstregen.