Svær weekend i vente: BSV skal udfordre Mikkel Hansen

Bjerringbro-Silkeborg skal lørdag forsøge at hente point mod de franske mestre fra Paris Saint Germain.

BSV's Allan Damgaard forsøgte ihærdigt at holde fast i Mikkel Hansen, da de to hold mødtes i oktober 2016. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Mikkel Hansen, Nikola Karabatic og Daniel Narcisse. Det kunne lyde som spillerne til All-star holdet ved en international slutrunde i håndbold, men lige nu er det udtryk for det store pres, som venter Bjerringbro-Silkeborg i weekenden.

Her gæster BSV-spillerne mægtige Paris Saint Germain på hjemmebane i netop byerne by, Paris. 

Det sker i håndboldens Champions League, hvor Bjerringbro-Silkeborg fortsat har fem kampe til at samle point sammen i håbet om at komme videre til 1/8-finalerne.

Læs også Bjerringbro-Silkeborg tabte point i topstriden

For at det kan lykkes, skal der flere point på kontoen. Om det bliver i kampen mod Mikkel Hansen og hans holdkammerater er dog mere tvivlsomt. Sidste gang de to hold mødtes i Champions League var den 23. oktober 2016, hvor Paris vandt 36-30. 

- Vi kan ikke have realistiske forventninger om at vinde den kamp, men vi leverede en ganske god kamp mod Paris i oktober i en fyldt Jyske Bank Boxen, og vi vil forsøge at vise, at vi kan lære af den kamp og veksle det til en endnu bedre præstation i Paris, siger cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Peter Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse.

Hvis det ikke bliver mod Paris Saint Germain, hvor skal Silkeborg-holdet så hente point, kan man fristes til at spørge. Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen peger i stedet på næste weekends kamp mod polske Wisla Plock. I øjeblikket ligger polakkerne foran BSV i Champion Leagues gruppe A.

Læs også BSVs pokaldrømme blev slukket af stærk målmand

Sidste gang de to hold mødtes vandt BSV opgøret med 33-24, så mulighederne er åbne. Wisla Plock fører foran BSV med to point og ligger på en sjetteplads. Hvis Bjerringbro-Silkeborg snupper point mod Plock, lever drømmen om 1/8-finalerne stadig.

Inden det kommer så vidt, er cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen klart til at teste sit holds styrke af i morgen, lørdag, mod Paris:

- Vi vil vise, at vi kan løfte nogle elementer i vores spil i forhold til den første kampe. Det handler blandt andet om vores returløb, og så vil vi gerne udfordre Paris i vores kontrafase. Samtidig vil vi gerne blive endnu dygtigere til forsvarsmæssigt at håndtere Paris’ fysisk stærke individualister, siger han.