Sur smiley gør ondt: Ny brugsuddeler starter med at rydde op

Dagli’ Brugsen i Silkeborg fik en sur smiley ved den seneste kontrol, men den nye brugsuddeler er i fuld gang med at vende smilet.

Ved Fødevarestyrelsens seneste besøg hos Dagli’ Brugsen på Århusbakken i Silkeborg blev det til en sur smiley, men hvis der kommer kontrol igen i dag, vil smileyen være betydeligt gladere. Det lover den nye brugsuddeler Frederik Suhr.

- Det er noget, vi skal have rettet op på, og det er mit job som uddeler. Vi er i fuld gang, og vi gør, alt hvad vi kan gøre, siger han.

Frederik Suhr begyndte i butikken som ny uddeler forud for november, men da Fødevarestyrelsen senere på måneden kom forbi, var der flere anmærkninger vedrørende rengøringen, og butikken fik en bøde på 7500 kroner.

Blandt andet skriver Fødevarestyrelsen i deres kontrolrapport, at der på hylderne i kølerummet var ”kraftige ansamlinger af skimmellignende vækst.”

Ghettolisten for 2020 er offentliggjort, og Østjylland er blevet to ghettoer fattigere.

Siden da har butikken hyret et professionelt rengøringsfirma ind til at gøre hele butikken ren, skruet op for den generelle rengøring og bestilt nye hylder til butikken. Det fortæller Frederik Suhr.

- Jeg overtog en ældre butik for fire-fem uger siden, og lige siden har jeg arbejdet i døgndrift og lavet en ny rengøringsplan, så vi får elite-smileyen tilbage hurtigst muligt, siger Frederik Suhr.

Da butikken har fået anmærkninger ved tre ud af de seneste fire kontrolbesøg, har Fødevarestyrelsen mulighed for at tage skærpede sanktioner i brug. 

byretten i Aarhus

Anholdt efter brud på corona-restriktioner: To kvinder skal sendes ud af landet

40_percent

playDen britiske mutation spreder sig i Østjylland: Restriktionerne er ikke nok

Susanne Krogstrup

play Corona-effekt: Vandreguide til Mols Bjerge revet væk

Hus i Stenvad

play Norddjurs er hårdest ramt: Millioner af kroner skal smukkesere landsbyer

Mads Krigslund

play Vacciner er lys i mørket for Mads: - Det er forfærdeligt at være forretningsdrivende

Retten i Randers

Papfar og mor dømt skyldig i mishandling af lille barn - Fuldstændig vanvittigt, siger anklager