Superskytten Markussen fortsætter i BSV til 2020

Nikolaj Markussen har skrevet under på en kontraktforlængelse med Bjerringbro-Silkeborg

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Nikolaj Markussen og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har netop forlænget kontrakten, så parterne har papir på hinanden frem til 2020.

- Jeg har det rigtig godt i Bjerringbro-Silkeborg - både på banen, men ikke mindst udenfor med folkene omkring klubben, sponsorerne og så videre. Der er styr på tingene og en stor ro omkring Bjerringbro-Silkeborg, og det er svært at hamle op med, selv for en stor udenlandsk klub, siger Nikolaj Markussen i en pressemeddelelse.

Læs også BSV vinder topkamp efter stort comeback

 Den 28-årige venstreback var med til at vinde EM-guld for det danske landshold i år 2012, og han har tidligere optrådt for den spanske storklub Atletico Madrid.

Nikolaj Markussen skiftede i 2015 til Bjerringbro-Silkeborg fra Skjern.

- Jeg føler mig godt tilpas, og når jeg gør det, så fungerer det også på banen. Jeg har fundet ind i en god rytme sammen med resten af holdet. Det er et homogent hold og et rart sted at være, siger han. 

Læs også BSV besejret af Flensburg-Handewitt

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Nikolaj Markussen også i de kommende år vil være en stor profil for Bjerringbro-Silkeborg.

- Nikolaj har altid haft fantastiske forudsætninger, fordi han angrebsmæssigt kan det meste i forhold til både gennembrud og skud fra distancen. Nikolaj Markussen og Bjerringbro-Silkeborg har vist sig at være et godt match, og Nikolaj er garant for, at vi vil se Bjerringbro-Silkeborg fastholde sin position i toppen af dansk håndbold. Han er samtidig en profil, der kan bidrage til, at vi kan konkurrere på internationalt plan, siger Peter Bredsdorff-Larsen.