Stor skuffelse oven på 0-1-nederlag

Både træneren og forsvarskrumtappen var ærgerlige efter Silkeborg IF torsdag aften tabte på hjemmebane til Fredericia

04:23

1 af 2

Silkeborg IF har ikke råd til at smide mange point, hvis holdet vil indfri forventningerne om at rykke op i år. Derfor var cheftræner Peter Sørensen da heller ikke synderlig tilfreds efter aftenens kamp mod Fredericia, som østjyderne tabte med 1-0.

- Vi er skuffede, men jeg har sagt til spillerne, at der er flere kampe, og de andre i toppen sætter også point til. Sådan har det været hele sæsonen, og i dag var det så os, der gjorde det, sagde træneren til TV 2 | ØSTJYLLAND efter opgøret.

SIF kom et skridt længere fra oprykning

Han havde respekt for den måde, modstanderen greb kampen an på.

Får chancer på vores fejl

- Fredericia var dygtigere end os til at få et godt resultat. De var gode til at holde i bolden, og så var de skarpere i afslutningsspillet, forklarede Peter Sørensen.

På banen var det en forsvarsfejl af Dennis Flinta 10 min. før tid, som kostede det ene point, Silkeborg trods alt så ud til at få. Hans forsvarsmakker, Thorbjørn Holst, erkendte, at der var for mange personlige fejl.

- Vi skal simpelthen rykke op i år

- Det er på de fejl, at Fredericia kommer frem til chancer. Vores organisation og fundament er fint, men det her er så langt fra den situation, vi havde ønsket at stå i efter første kamp, sagde Thorbjørn Holst.

Du kan se interviews med træneren og forsvarsspilleren øverst i artiklen. Her forholder de sig også til det pres, som ledelsen har lagt på dem efter udmeldingerne om, at Silkeborg IF død og pine skal rykke op i år.