Stak af fra politiet

Motorcyklist forsvandt efter biljagt

Foto: Colourbox

En østjysk motorcyklist kan formentlig se frem til en byge af sigtelser, efter at han i aftes stak af fra politiet i Silkeborg Midtby.

Kort før kl. 21 forsøgte en politipatrulje at standse manden, fordi han kørte uden styrthjelm. Motorcyklisten nægtede dog at standse og tog i stedet flugten.

I første omgang forsøgte politiet at køre efter manden, der blandt andet kørte mod kørselsretningen i rundkørslen ved papirfabrikken på Århusvej.

Fordi manden kørte uden styrthjelm, havde betjentene i patruljevognen dog let ved at genkende motorcyklisten, der er en gammel kending af politiet. Betjentene opgav derfor at forfølge den 25-årige mand.

- Han er ikke anholdt endnu, men han kan lige så godt melde sig selv. Ellers kommer vi bare og henter ham, siger politikommissær Merete Norring fra lokalpolitiet i Silkeborg til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 25-årige motorcyklist bor i Brædstrup vest for Horsens. Udover en sigtelse for at køre uden styrthjelm kan han se frem til en sigtelse for at stikke af fra politiet og for at køre motorcykel, mens han er frakendt kørekortet.