Spritny Regatta-bil savner ejer: Har du det rigtige nummer?

Lions Club i Silkeborg vil så gerne af med bil, der var hovedgevinst i konkurrence til Regatta

- Hvis ingen kommer med et hæfte med lykkenummeret, så tilfalder bilen Lions Club, og så vil vi sørge for, at bilens værdi kommer til velgørenhed på en eller anden facon. Men vi vil sgu' af med den bil. 

Bjarne Kragelund fra Lions International i Silkeborg har en mission. Den går ud på at komme af med en ny og skinnende Seat Ibiza til knap 150.000 kroner inden den 22. september.

quote Det kunne være man lige skulle gå sit tøj igennem og tjekke, om man har noget i inderlommen.

Bjarne Kragelund, Lions International Silkeborg

Bilen er hovedgevinsten i en stor konkurrence, der blev afholdt i forbindelse med årets Regatta i Silkeborg. Der er tale om en Lions Club hæftekonkurrence, hvor vindernummeret er 5935.

Samtlige 5000 hæfter blev solgt, men problemet er, at ingen har fremvist et hæfte med vindernummeret.

Se vinderbilen og hør interview med Bjarne Kragelund

- Jeg er blevet kontaktet af flere, der mener, at de kan huske, at de har købt lykkenummeret, men at det desværre er blevet væk. Det er pokkers ærgerligt, hvis det skulle være tilfældet, men vi skal jo have hæftet, siger Bjarne Kragelund og fortsætter:

- Vi har ikke opgivet håbet endnu. Det kan jo være, at vinderen er på ferie eller har forlagt hæftet. Det kunne være man lige skulle gå sit tøj igennem og tjekke, om man har noget i inderlommen.

quote Hvis bilen ikke bliver hentet, så kan vi ende med, at folk sætter spørgsmålstegn ved konkurrencen til næste Regatta, og det ville være så ærgerligt

Bjarne Kragelund, Lions International Silkeborg

Kan skade næste Regatta-konkurrence

Det sidste hæfte blev solgt kort før klokken 18 lørdag i Regatta, og vindernummeret blev efterfølgende annonceret i forbindelse med, at Gnags spillede på Jyske Bank Scenen. 

Overskuddet fra salget af Regatta-hæfterne går ubeskåret til velgørende formål. 

- Vi har et godt samarbejde med SSP Silkeborg, TUBA og Sind Ungdom. Siden sidste Regatta har vi doneret 440.000 kroner til velgørenhed, fortæller Bjarne Kragelund.

Hvis man, eventuelt efter en grundig gennemgang af sine inderlommer, finder ud af, at man har vundet bilen, skal man tage et smut forbi Ole Winther Auto i Funder med vinderhæftet i hånden.

- Det er femte gang, vi har en bil på højkant, og vi er altid kommet af med bilen. Hvis bilen ikke bliver hentet, så kan vi ende med, at folk sætter spørgsmålstegn ved konkurrencen til næste Regatta, og det ville være så ærgerligt. Jeg håber virkelig, at nogen melder sig med vindernummeret, siger Bjarne Kragelund til TV2 ØSTJYLLAND.

Bilen er ikke den eneste gevinst, der mangler at blive hentet efter Regatta. Således har vinderne af et kørekort samt tre gavekort heller ikke afhentet deres gevinster.  

politi politibil politiet 112 udrykning

Opdaget af parkeringsvagt: Større brand i etagebyggeri

Gudenå Renseanlæg

Politikere i kovending til en halv milliard: Naboerne jubler

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen: Der kommer ændringer i vaccineprogram

Lige nu
Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: 497 nye smittetilfælde fundet i Danmark

Elgiganten

Nu åbner de endelig: - Det er som om, at vinteren er forbi

20070702-153634-5-1920x1284we

Overblik: Sådan genåbner Østjylland mandag