Sørensen satser på ny start

Efter et skuffende efterår satser Christian Sørensen på en frisk start i foråret

Christian Sørensen fik kun seks kampe for Silkeborg IF i efteråret - alle som indskifter - men det skal der nu laves om på, og SIF-spilleren satser på mere spilletid under den nye træner.

Christian Sørensen håber nu, at han kan overbevise Kim Poulsen, der er ny træner i Silkeborg IF, at han fortjener en plads på holdet.

- Jeg vil bruge træningslejren på at overbevise trænerne om, at jeg er værd at satse på på højrekanten, eller hvor de ellers kan bruge mig. Jeg føler, at jeg starter på en frisk: måske det er min tur nu, siger Christian Sørensen, siger Christian Sørensen til Silkeborg IFs hjemmeside.

Silkeborg IF skuffede i efteråret, og holdet er fortsat uden sejr i Superligaen i denne sæson, og Christian Sørensen erkender, at han var skuffet over den manglende spilletid.

- Jeg håbede hele tiden på, at det ville blive min tur. Resultaterne var jo ikke de bedste, og vi spillede ikke op til det, vi kan. Men sådan blev det desværre ikke, og jeg må erkende, at jeg blev mærket af det. Jeg gjorde, hvad jeg kunne til træning og i reserveholdskampene, men det var som at få en hammer i hovedet hver søndag, når jeg ikke blev udtaget. Men det er forsvundet nu. Der er kommet ny træner og nye øjne på det hele, så jeg er ny igen, hvis man kan sige det sådan, siger Christian Sørensen.

Christian Sørensen skiftede til Silkeborg IF i 2013 fra OB, og han er noteret for 37 kampe for klubben.

Silkeborg IF tager hul på forårssæsonen i Superligaen den 21. februar på hjemmebane mod Esbjerg fB. Den kamp spilles klokken 17.00.

Vaccine

Vaccineeksperiment forløber gnidningsfrit

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang

Skærmbillede 2021-02-26 kl. 13.08.45

Kommune indfører særlige corona-tiltag ved populær bro

politibil

Politiet offentliggør billeder af mistænkt efter røveri