Søgte inspiration i Greve

Embedsmænd og politikere fra Silkeborg Kommune hoppede på en bus og kørte til Greve for at besøge ErhvervsCentret i byen

Foto: ErhvervsCentret Greve

Greve er Sjællands bedste erhvervskommune og den ottende bedste på landsplan er et faktum, som er kommet Silkeborg Kommune for øre, skriver den østjyske kommune i en pressemeddelelse.

Derfor tog formanden for Plan, Miljø- og Klimaudvalget i Silkeborg Kommune, Jarl Gorridsen, sine kollegaer med til Sjælland.

Målet var at få inspiration til, hvordan Silkeborg kommune kan udvikle kommunens erhvervs- og borgerservice, og hvordan man kan skabe et attraktivt erhvervsklima.

- Vi har haft et meget inspirerende og vellykket besøg. Vi har taget noter og mange gode input med hjem, siger Jarl Gorridsen i meddelelsen

- Særligt tre forhold har givet os inspiration: Det ene er, at Greve har erhvervsservicen udskilt fra Rådhuset som et selvstændigt hus, der opererer uafhængigt og er selvejende. Det andet er, at der er en stor accept af nødvendige organisatoriske ændringer og læring. Det tredje er, at der er meget dialog og mange besøg mellem virksomheder, politikere og embedsværk i Greve, fortsætter han.