Sne udsætter SIFs kamp mod Horsens

Banen er opvarmet - men kan ikke nå at tø de store mængder sne

Der bliver ingen fodbold på Mascot Park i dag, da det massive snevejr over Midtjylland gør det umuligt at gennemføre kampen mod Horsens.

- Vi har varme i banen, så vi kan godt holde den frostfri. Men med de mængder sne, der bliver ved med at komme ned fra oven, så kan varmelegemet ikke følge med, det vil sige, sneen kan ikke nå at tø, før der kommer mere, siger Silkeborgs kommunikationschef, Niels Frydenlund, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Omkring 4,5 centimeter sne dækker ved middagstid banen på Mascot Park, og det gør det umuligt at gennemføre dagens Bet25 Liga kamp mellelm SIF og AC Horsens. Der skulle have været kampstart kl. 15.00.

Stadionejeren, Silkeborg Kommune, traf beslutningen om aflysning ved en baneinspektion i dag kl. 12.00. Udsigten til mere sne og det faktum, at der allerede ligger knap fem centimeter på banen gør det uforsvarligt at gennemføre kampen.

Det vil tage omkring seks timer at rydde banen, og da der samtidig er udsigt til mere sne i de næste par timer var beslutningen uundgåelig.

Det er nu op til programlæggerne i Divisionsforeningen at fastsætte en ny dato.