Skadesramt BSV tabte mod Ribe-Esbjerg

Flere profiler var ude, og det pressede Bjerringbro-Silkeborg torsdag aften

Det var mildest talt op ad bakke for spillerne i Bjerringbro-Silkeborg allerede inden, at torsdagens udebanekamp mod Ribe-Esbjerg gik i gang.

På skadeslisten var flere markante spillere som Michael V. Knudsen, Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris, og der ventede derfor cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen en svær opgave.

Takket være gode målmandspræstationer kom holdet dog godt fra start og førte på et tidspunkt 5-2. Herefter kom Ribe-Esbjerg igen og indhentede det midtjyske mandskab

Missionen lykkedes ikke, og Bjerringbro-Silkeborg endte med at tabe 19-24 til Ribe-Esbjerg, som ellers er at finde i den modsatte ende af tabellen på en 11. plads, mens BSV ligger lunt i svinget på tredjepladsen.

Det blev altså ikke til tre point i denne omgang. Målmand Søren Rasmussen fortalte til klubbens hjemmeside efter kampen, at holdet skal kunne stå distancen på trods af skader, og at der derfor stadig er meget at arbejde på.

Han peger blandt andet på, at holdet scorede alt for få mål:

- Vi laver 19 mål, og det er for lidt. Vi er ramt, fordi vi ikke får nogen nemme mål. Det er selvfølgelig hårdt. Vi gør det egentlig fornuftigt i defensiven, men i anden halvleg får de løst vores forsvar. Vi er lige et sekund længere efter, end vi er i første halvleg, siger Søren Rasmussen til bjerringbro-silkeborg.dk.

Den næste kamp, de rvnter Bjerringbro-Silkeborg er onsdag den 2. marts, hvor holdet skal forsøge at gøre Århus Håndbold kunsten efter og få en sejr over Team Tvis Holstebro. Det aarhusianske hold mødte Tvis torsdag aften og hev en 27-22 sejr hjem.

Århus slog topholdet på hjemmebane